Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران، مصطفی سالاری در بازدید از بخش‌های مختلف این بیمارستان که یکی از مراکز درمانی اصلی پذیرش بیماران مبتلا به کرونا بود، از زحمات و تلاش‌های فداکارانه پزشکان، پرستاران، کارکنان اداری، آزمایشگاهی و خدماتی حوزه درمان در خدمت به مردم قدردانی و تشکر کرد.

وی با بیان اینکه طبق آمار ارائه شده توسط مدیریت درمان استان، بیمارستان تأمین اجتماعی امام رضا (ع) قم به مدت 45 روز پذیرای 4300 بیمار مبتلا به کرونا بوده و 449 بیمار نیز در این بیمارستان بستری شده‌اند و خدمات درمانی مورد نیاز را دریافت کرده‌اند و بنا بر تصمیمات صورت گرفته توسط ستاد مدیریت بحران استان و با توجه به اینکه سایر بیمارستان‌های شهر مورد مراجعه بیماران مبتلا به کرونا هستند، در حال حاضر این بیمارستان به حالت طبیعی بازگشته و پذیرای بیماران و مراجعین عادی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر سالاری پیش از این بازدید و در بدو ورود به شهر قم به صورت سرزده از کارگزاری 171 تأمین اجتماعی بازدید و روند خدمت‌رسانی به مراجعین را مورد بررسی قرار داد‌ و با کارکنان و مراجعین گفت‌وگو نموده و به رسیدگی به برخی مشکلات مطرح شده پرداخت.

وی با اشاره به تمدید اعتبار دفترچه‌های درمانی کلیه بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران سازمان که تا بهمن 98 معتبر بوده‌اند خاطرنشان کرد: دفترچه‌ها به صورت هوشمند و بدون نیاز به هیچ‌گونه مراجعه حضوری به شعب یا کارگزاری‌ها تا پایان اردیبهشت 1399 تمدید شده است و انتظار می‌رود کلیه مراکز درمانی و پاراکلینیکی طرف قرارداد در سراسر کشور در این خصوص همکاری لازم را با مراجعین به عمل آورده و از ارجاع آنان به شعب و کارگزاری‌ها برای تمدید دفترچه درمانی خودداری نمایند.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در تماس‌های تلفنی با معاونین درمان و بیمه‌ای سازمان بر ضرورت اطلاع‌رسانی و پیگیری مستمر نسبت به این مساله، دستورات لازم را برای اطلاع رسانی گسترده‌تر به مراکز درمانی تابعه و طرف قرارداد در سراسر کشور جهت بررسی معتبر شناختن اعتبار دفترچه‌های درمانی تا 30 اردیبهشت و تسهیل امور بیمه شدگان از طریق بهره‌گیری بیشتر از خدمات الکترونیکی صادر کرد.

 

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا امام رضا بیمارستان درمان سازمان تامین اجتماعی قم بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۸۷۱۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ژن درمان به اندازه فروش نفت درآمدزایی می کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پژوهشگاه رویان، دکتر مسعود وثوق، مدیر گروه پژوهشی پزشکی بازساختی پژوهشگاه رویان با حضور در برنامه تلویزیونی «چرخ» به مرور دستاوردهای پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی در زمینه پزشکی بازساختی و ژن درمانی، پیشینه ژن درمانی، خاموش‌سازی ژن‌ها و تأثیر هوش مصنوعی بر ژن درمانی و سرمایه‌گذاری در این حوزه پرداخت.

در این برنامه دکتر مسعود وثوق به زبانی ساده و شیوا مفاهیم پیچیده حوزه پزشکی بازساختی و ژن درمانی را تشریح کرد و گفت: اکنون ژن درمانی و پزشکی ترمیمی نقطه عطفی در تاریخ پزشکی جهان است؛ چرا که زمانی متصور بودیم برای بیماری‌های ژنتیکی درمانی وجود ندارد اما امروزه تحقیقات نشان داده توانمندی درمان برای بیماری‌هایی مانند تالاسمی و دیستروفی عضلانی وجود دارد.

وی در ادامه گفت: یک شرکت با حدود هفتاد نفر پرسنل پژوهشگر و تحصیل کرده در حوزه پزشکی بازساختی و ژن درمانی می‌تواند به اندازه فروش نفت خام خیلی از کشورها درآمد کسب کند که کاملاً با درآمد نفتی برابری می‌کند و ما امروز از نظر نیروی انسانی مستعدترین و پویاترین پژوهشگران را حداقل در منطقه خاورمیانه داریم که نیازمند بررسی و سرمایه‌گذاری است.

مدیر گروه پژوهشی پزشکی بازساختی پژوهشگاه رویان خاطرنشان کرد: ایران نیز باید بیشتر در این حوزه سرمایه‌گذاری کند؛ چرا که با سرعت سرسام آوری در حال سالمند شدن هستیم و می‌طلبد تا سیاستگذاران و سرمایه گذاران در این حوزه پزشکی – درمانی ورود پیدا کنند. البته بخش خصوصی تا حدودی فعالیت در این زمینه را شروع کرده اما هنوز نیاز داریم تا در این حوزه به صورت کلان تصمیم گیری و سرمایه‌گذاری شود.

کد خبر 6094154 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • مرحله دوم انتخابات به اندازه مرحله قبلی مهم است/ قدردان تلاش رسانه‌های استان هستیم
  • بیمارستان رازی کوهدشت سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود
  • پیگیری نوبت دهی الکترونیک در بیمارستان‌های تامین اجتماعی
  • رییس صداوسیما: سریال حشاشین بر اساس تحریف تاریخ اتفاق افتاده؛ ساترا برای پخشش تذکر داد و سکوها هم در همین راستا اقدام کردند/ نمره صداوسیما در حوزه کار روی مساله عفاف و حجاب خیلی بالا نیست
  • افتتاح بیمارستان درمان تالاسمی در ننگرهار
  • وضعیت تومورهای مغزی در کودکان/ رویکرد درمان چند تخصصی
  • ۱۳۰ هزار کارگر در استان کرمان مستمری بگیر تامین اجتماعی هستند
  • یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد پلمب شد
  • ژن درمان به اندازه فروش نفت درآمدزایی می کند