Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدمحمد مرعشی روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود:این افراد که عموما"  کارگران روز مزد و فصلی هستند در سامانه وزارت تعاون ، کارو رفاه اجتماعی نام نویسی کردند و مشمول دریافت مقرری بیمه بیکار شدند.
وی گفت:مقرری بیمه بیکاری برای افرادی که به نوعی شغل آنها به علت بیماری کرونا به مخاطره افتاده و آن را از دست دادند توسط سازمان برنامه و بودجه از محل صندوق توسعه ملی در حال پرداخت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل تامین اجتماعی خوزستان در ادامه افزود: پرداخت بیمه بیکاری در اسفند ۱۳۹۸ و فروردین و اردیبهشت ماه ۱۳۹۹ برعهده دولت و  پرداخت مقرری بیمه بیکاری از اول خرداد ما ۱۳۹۹ برعهده تامین اجتماعی خوزستان است.


تمدید اعتباردفترچه‌های درمانی کارگران نیشکر هفت تپه بدون وقفه است
مدیرکل تامین اجتماعی خوزستان گفت:تمدید اعتباردفترچه‌های درمانی کارگران شرکت نیشکرهفت تپه بدون وقفه ادامه دارد.
مرعشی در ادامه گفت: امسال تنها یک هفته در تمدید اعتبار دفترچه‌های درمانی کارگران شرکت نیشکرهفت تپه به علت اینکه بخش‌های مالی واداری این شرکت نیز تعطیل بود و امکان ارسال به‌موقع فهرست کارگران مشمول فراهم نشد به وجود آمد.
عدم تمدید دفترچه‌های درمانی یکی از محورهای اعتراضی کارگران شرکت نیشکر هفت‌تپه بود.

پنج هزار میلیارد ریال بدهی شرکت نیشکر هفت تپه
مدیرکل تامین اجتماعی خوزستان گفت: مجموع بدهی‌های شرکت نیشکر هفت تپه به سازمان متبوع حدود پنج هزار میلیارد ریال است.
مرعشی افزود: با وجود بدهی این شرکت به سازمان تامین اجتماعی، سال گذشته ۱۵۰نفر از کارگران نیشک هفت تپه را بازنشسته کردیم.
وی کل پرداختی این شرکت به تامین اجتماعی را ۵۲ میلیارد ریال بیان کرد.

برچسب‌ها سازمان تامین اجتماعی شرکت نیشکر هفت تپه بیمه بیکاری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی شرکت نیشکر هفت تپه بیمه بیکاری سازمان تامین اجتماعی شرکت نیشکر هفت تپه بیمه بیکاری تامین اجتماعی خوزستان شرکت نیشکر هفت تپه بیمه بیکاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۶۹۸۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار

مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در امور زنان و خانواده گفت: تعداد کارگران بیمه شده در کشور ۱۶ میلیون نفر است که زنان سهم ۲۱ درصدی از آن را دارند.

به گزارش مشرق، «نرجس بختیار خلج» اظهار داشت: تعداد کارگران بیمه شده در کشور ۱۶ میلیون نفر است که زنان سهم ۲۱ درصدی از آن را دارند. ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر از بیمه‌شدگان کشور زنان هستند؛ از این تعداد۵۲۰ هزار نفر بیمه زنان خانه‌دار شده‌اند. همین مساله نشان می‌دهد زنان ضمن رسیدگی به خانواده در جامعه کاری نیز مشارکت فعال دارند و این مساله شایسته تقدیر است. اکنون عرصه برای هر زنی که احساس کرده دوست دارد وارد بازار کار شود، فراهم است.

وی افزود: برای آن دسته از بانوانی که آمادگی ورود به بازار کار را ندارند و ترجیح می‌دهند به امور خانوادگی بپردازند، فرصتی فراهم شده تا بیمه زنان خانه‌دار شوند و از امکانات آن برای آینده زندگی خود استفاده کنند.

بختیار خلج تأکید کرد: رهبر معظم انقلاب در دیدار خود با کارگران به ارزش‌گذاری به عمل تأکید کردند که یعنی صرفاً کار را برای درآمد نبینیم و به آن ارزش بگذاریم و کار شایسته در جهت تعالی جامعه را هدف‌گذاری کنیم. نقش زنان در این مسیر نقش مؤثری است چرا که پایه‌های تربیت فرزندان در خانواده شکل می‌گیرد و این زنان هستند که تربیت نیروی انسانی را از ابتدا رقم می‌زنند. ما باید به سمت تقویت این فرهنگ با محورگذاری بر ارزش کار معنوی حرکت کنیم و ضمن توجه به بُعد مالی به ابعاد معنوی نیز توجه کنیم.

مشاور وزیر تعاون درباره مراسم تجلیل از زنان نمونه کارگری در هفته کارگر گفت: در هفته کارگر مراسمی برای تقدیر از خانم‌های کارگر نمونه برگزار شد که آن‌ها هم به لحاظ کاری و تلاشگری جزو برگزیدگان هستند و هم در حوزه ترویج سیاست‌های تقویت‌کننده تشکیل، تحکیم و تعالی خانواده تأثیر دارند. البته تجلیل امسال یک تفاوت مهم با سال‌های دیگر داشت و آن تقدیری است که از کارفرمایان و واحدهای تولیدی دوستدار خانواده به عمل آمد.

بختیار خلج در توضیح تجلیل از کارفرمایان دوستدار خانواده گفت: اگر می‌خواهیم بر جنبش تعهد بر خانواده کار کنیم باید این ارزش‌گذاری را در جامعه داشته باشیم. به همین دلیل از کارفرمایان دوستدار خانواده که بر اساس شاخص‌هایی مانند کمک به افزایش جمعیت، معیشت پرسنل در موضوع ارزش‌گذاری بر ازدواج و تحکیم خانواده سرآمد هستند، تقدیر به عمل آمد. ۱۴ بانوی کارگر نمونه و ۱۲ واحد تولیدی مورد تقدیر قرار گرفتند.

وی درباره وضعیت زنان کارگر در دولت سیزدهم افزود: حوزه زنان یکی از اولویت‌های دولت سیزدهم است. به جهت کیفی تکریم بانوان و تسهیل شرایط کار توأم با خانواده چشمگیر بوده و مورد توجه قرار گرفته است.

دیگر خبرها

  • تشکر معاون استاندار خوزستان از شرکت توسعه نیشکر برای کمک به کشاورزان منطقه
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری
  • ۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار
  • ماندگاری نیروی کار خراسان رضوی به کمتر از ۶ ماه رسید
  • نرخ بیکاری در کشور به ۸.۱ درصد کاهش یافت
  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی
  • ۷۵ هزار کارگر زیر پوشش تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد
  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • مشکل بیمه کارگران ساختمانی حل شد؟