Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدصلاح قریشی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: برقراری عدالت اجتماعی، ایجاد برابری‌های اجتماعی و تلاش برای تحقق جامعه آرمانی و ایده آل یکی از اهداف اصلی سازمان تأمین اجتماعی است که بستر مناسبی را برای تأمین رفاه بیمه شدگان، مستمری بگیران و بازنشستگان فراهم آورده است.

وی افزود: در راستای حذف تدریجی دفترچه درمانی و به منظور تسهیل در ارائه خدمات درمانی به بیمه شدگان، مستمری بگیران و افراد تحت تکفل آنان در کلیه مراکز درمانی اعم از ملکی و غیرملکی طرف قرارداد و همچنین کاهش مراجعه مخاطبین ذیربط به شعب و کارگزاری‌های رسمی سازمان و ایجاد رضایتمندی، در گام نخست درج اعتبار دفترچه‌های درمانی حذف و اخذ استحقاق درمان از طریق سامانه استحقاق درمان جایگزین آن شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل تأمین اجتماعی کردستان ادامه داد: از ابتدای خرداد ماه فرآیند تأمین اعتبار دفترچه درمانی حذف و نیازی به مراجعه بیمه‌شدگان، مستمری‌بگیران و افراد تحت تکفل آنان به شعب و کارگزاری‌های رسمی سازمان جهت تمدید اعتبار دفترچه درمانی نیست.

قریشی یادآور شد: در این راستا بررسی و کنترل استحقاق درمان بیمه‌شدگان، مستمری‌بگیران و افراد تحت تکفل آنان ضمن رعایت اصول و قواعد بیمه‌ای در بخش سرپایی در کلیه مراکز درمانی اعم از ملکی، غیرملکی طرف قرارداد و پزشکان، با استفاده از یکی از روش‌های جایگزین شاملUSSD ،Mobile App ،SMS و نرم افزارهای تحت وب medical.tamin.ir وdarman.tamin.ir انجام خواهد شد.

وی بیان کرد: در صورتی که بیمه شده و مستمری‌بگیر به هر دلیل به وضعیت استحقاق درمان خود معترض باشد می‌تواند از طریق تماس با سامانه ۱۴۲۰ سازمان‎ تأمین اجتماعی نسبت به پیگیری موضوع اقدام کند.

مدیرکل تأمین اجتماعی کردستان ضمن تاکید بر انجام بهینه امور در سازمان و رعایت تکریم ارباب رجوع و اشاره به فرایند جدید انتصابات بر اساس شایسته سالاری و شایسته گزینی در سازمان تأمین اجتماعی، گفت: از زمان مدیریت دکتر سالاری مدیرعامل سازمان این فرایند به صورت فرایندی قانونمند و بر اساس ضوابط در حال اجرا است و با اعلام فراخوان سراسری مبنی بر برگزاری آزمون تخصصی و عمومی برای انتصابات، آزمون سراسری مدیران آینده با شرکت و همکاری سازمان سنجش کشور در سال ۱۳۹۸ برگزار شد.

قریشی اظهار داشت: هم اکنون تمامی انتصابات در سطح مدیرکل، معاونین اداره کل، رؤسا و معاونین شعب و همچنین رؤسای ادارات اداره کل از بین ۲۰ نفر اول آزمون هر استان با معرفی به کانون‌های ارزیابی و طی مراحل شایسته گزینی انجام می‌شود.

وی به سامانه خدمات غیر حضوری بیمه شدگان اشاره کرد و افزود: بیشتر خدمات سازمان تأمین اجتماعی در این سامانه تعریف شده است که بیمه شدگان و کارفرمایان این سازمان می‌توانند کلیه خدمات خود را از طریق سامانه eservices.tamin.ir انجام دهند.

مدیرکل تأمین اجتماعی کردستان استفاده از فناوری‌های نوین در جهت خدمت رسانی را لازمه پویایی سازمان‌ها دانست و ادامه داد: با توجه به تغییر فرهنگ عمومی و نیز پیشرفت تکنولوژی، فرآیندهای سنتی پاسخگوی نیاز مشتریان نبوده و سازمان تأمین اجتماعی با درک صحیح این موضوع در راستای گسترش خدمات غیرحضوری و الکترونیکی به منظور ارتقا کیفت خدمات و جلب رضایتمندی هر چه بیشتر مراجعین گام برداشته و کاهش تردد درون شهری و صرفه جویی در وقت و هزینه ذینفعان از جمله مزایای اجرای این طرح است.

قریشی یادآور شد: با توجه به شیوع ویروس کرونا، به تمامی بیمه شدگان، بازنشستگان و کارفرمایان توصیه می‌کنیم که قبل از مراجعه حضوری به شعب و کارگزاری‌های تأمین اجتماعی ابتدا از طریق درگاه خدمات غیرحضوری این سازمان به نشانی https://eservices.tamin.ir درخواست خود را ثبت و پیگیری کنند.

وی بیان کرد: خدمات غیرحضوری بهترین جایگزین برای مراجعه حضوری به شعب و کارگزاری‌های سازمان تأمین اجتماعی است و با توجه به شیوع ویروس کرونا، به بیمه شدگان، بازنشستگان و کارفرمایان توصیه می‌کنیم حتی الامکان از خدمات غیرحضوری استفاده کنند.

کد خبر 4979169

منبع: مهر

کلیدواژه: تامین اجتماعی کردستان دفترچه بیمه ویروس کرونا بوشهر شیراز شیوع کرونا شهرکرد گرگان حجاب و عفاف قزوین ستاد مقابله با کرونا خطبه های نماز جمعه بیرجند مجلس شورای اسلامی بهزیستی شهرستان کرج شعب و کارگزاری سازمان تأمین اجتماعی مستمری بگیران خدمات غیرحضوری اعتبار دفترچه استحقاق درمان دفترچه درمانی بیمه شدگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۹۳۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین

اورنگ شیخ بیگلو مدیر درمان تامین اجتماعی قزوین گفت: مراکز درمانی تابعه مدیریت درمان تامین اجتماعی استان قزوین شامل ۲ بیمارستان پلی کلینیک و هفت درمانگاه شامل سینا، شهید بهشتی، حمدالله مستوفی، اقبال آذر، دهخدا، نبی اکرم، قائم و پلی کلینیک است.

این مسئول با اشاره به انجام طرح‌های مختلف غربالگری در این مراکز، بیان کرد: غربالگری کولورکتال یا روده بزرگ، برست یا پستان، کانسر سرویس یا سرطان دهانه رحم، قلب نوزاد، دیابت و فشار خون در کلینیک‌های مراکز تابعه طرف قرارداد تامین اجتماعی به انجام می‌رسد.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان قزوین یادآورشد: ۱۱ هزار و ۷۵ نفر در غربالگری روده بزرگ در سال گذشته شرکت داشتند که از این تعداد هشت مورد مثبت گزارش شد و پیگیری درمان این تعداد بیمه شده در حال انجام است و هفت هزار و ۶۲ شهروند غربالگری پستان شدند که از این نیز ۱۸ مورد مشکوک شناسایی و پیگیری لازم در خصوص درمان بیماری و ارجاع به متخصص زنان صورت گرفت.

وی ادامه داد: همچنین در غربالگری سرطان دهانه رحم نیز سه هزار و ۳۵۶ نفر شرکت کردند که ۱۱ مورد مشکوک مورد بررسی قرار گرفت و غربالگری قلب نوزادان که در بیمارستان رازی قزوین کلید خورده و از نیمه دوم سال گذشته نیز در بیمارستان تامین اجتماعی تاکستان انجام شد، طی سال گذشته در مجموع سه هزار و ۴۴۰ نوزاد غربالگری شدند که ۱۷۶ مورد مشکوک گزارش شد و آزمایش و پیگیری‌های لازم در این خصوص انجام شد.

به گفته شیخ بیگلو، ۱۶ هزار و ۹۰۰ بیمار در غربالگری دیابت و فشار خون در کلینیک‌های مراکز تابع استان ویزیت شدند که ۵۳۵ مورد دیابتیک مورد شناسایی قرار گرفتند.

این مسئول در خصوص تجهیزات پزشکی مراکز تامین اجتماعی قزوین نیز اظهار کرد: سال گذشته همچنین ۱۴۲ میلیارد ریال اعتبار جهت خرید تجهیزات پزشکی سرمایه‌ای در اختیار استان قرار گرفت که همه این اعتبارات جذب شد و ۱۶۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اعتبار نیز جهت خرید سی تی اسکن شهرستان تاکستان در اختیار این مدیریت قرار گرفت و هم اکنون از لحاظ استقرار تجهیزات پزشکی در شرایط مناسبی به سر می‌بریم.

وی در خصوص تبدیل وضعیت پزشکان، تاکید کرد: ۲۳ پزشک در سال گذشته حائز شرایط تبدیل وضعیت بودند که ۱۸ نفر آنها به وضعیت رسمی تبدیل شدند.

شیخ بیگلو افزود: در حال حاضر مشکلی که با آن مواجه هستیم این است که پزشکان تمایلی به همکاری با مراکز تابعه این مدیریت در حاشیه قزوین و دور از مرکز را ندارند و این مدیریت آمادگی لازم برای جذب متخصص و پزشک عمومی در مراکز درمانی خارج قزوین را دارد.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان قزوین بیان کرد: این مدیریت آماده عقد قرارداد با پزشکان متخصص گوش و حلق و بینی، پوست و مو، دندانپزشک، جراح مغز و اعصاب است.

تعداد اعمال جراحی انجام شده در بیمارستان تامین اجتماعی شهرستان تاکستان طی سال گذشته پنج هزار و ۱۲۷ مورد و در بیمارستان رازی قزوین نیز ۱۴ هزار و ۳۲۸ عمل بود و در حوزه ویزیت پزشک نیز طی این مدت در بیمارستان تاکستان ۲۴۳ هزار و ۹۹۰ مورد و در بیمارستان رازی قزوین هم ۴۲۵ هزار و ۷۳۸ بیمار طی این مدت ویزیت شدند.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • ۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار
  • جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • خدمات درمانی برای کودکان زیر هفت سال رایگان است
  • کودکان زیر ۷ سال رایگان درمان می‌شوند
  • تماس تلفنی برای بیمه شدن کلاهبرداری است
  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی
  • ارائه خدمات درمانی رایگان برای کودکان زیر هفت سال
  • نقش جامعه کارگری در دوران دفاع مقدس بسیار پررنگ بوده است